Hur får låga försäkringskostnader bil i Kalifornien Genom ett finansierat statligt program

Körning är viktigt i de flesta delar av Kalifornien . För dem som kämpar ekonomiskt med små löner , är det viktigt att kunna minska kostnaderna så är möjligt. Den Kalifornien Low Cost Automobile Insurance Program ( CLCA ) inrättades av staten Kalifornien hjälper låginkomstfamiljer spara pengar på bilförsäkring varje år . Instruktioner
1

CLCA är lägre till medelinkomstländer invånare i Kalifornien . Som av 2010 , ger det minimala ansvarsförsäkring för så lite som $ 248 per bil per person under ett år . Ytterligare täckning är också tillgänglig för en extra kostnad . För att avgöra om du uppfyller inkomster kvalifikationer , gå till California Department of Insurance CLCA program för mer information . Hitta en länk i avsnittet Referenser .
2

För att ansöka , kontakta CLCA heta linjen vid 1-866-602-8861 . De kommer att förse dig med mer information om programmet för att avgöra din rätt och guida dig genom registreringsprocessen .
3

Ett annat sätt att registrera sig är genom APAC servicecenter . APAC är en ideell organisation som tillhandahåller tjänster för familjer med låg inkomst , inklusive hjälp med Kalifornien Low Cost Automobile Insurance Program . Organisationen underhåller flera kontor i södra Kalifornien , där du kan hitta när du registrerar dig för CLCA kostnadsfritt . Besök deras hemsida för mer information .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94223.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.