Är Gap Försäkring en bra idé?

Om du hamnar i en bilolycka eller din bil är stulen, skyddar gap försäkring din bil lån. Försäkringen täcker det belopp som du fortfarande skyldig på fordonet jämfört med vad det var värt. Om inte din bil betalas ut, ger gap försäkring dig sinnesro att om det oväntade händer att du inte fastnar med näbben. Hur Gap Försäkring kan hjälpa
p Om du fortfarande är skyldig en balans på din bil lån och det var i en krasch eller stulen, det finns en god chans att ditt försäkringsbolag inte kommer att ge dig tillräckligt med pengar för att betala av resten av lånet. Gap försäkring täcker faktiskt "gap" mellan vad din bil är värd och vad du fortfarande är skyldig, vilket frigör dig att köpa ett nytt fordon snabbare och enklare.

Gap försäkring är en bra idé om du hyr din bil, fortfarande har ytterligare fyra år för att betala av dina lån, köpte en ny bil men inte har den standard 20 procent att lägga ner eller rullas skulden från din förra bil till din nya bil. Någon av dessa situationer skulle lämna er, beroende på resten av ditt lån balans om din bil går förlorad till en krasch eller stulen.

Verkliga livet exempel är om du köper en bil för $ 15.000, men några månader senare är du inblandad i en krasch som uppgår din bil. Ditt försäkringsbolag ger dig endast tillräckligt för att täcka sitt värde på $ 10.000, men nu är du på kroken för återstående $ 5000. Gap försäkring skulle betala $ 5000 på ditt lån så du är fri att köpa eller leasa en ny bil. Addera Skaffa Gap Försäkring

Du kan köpa gap försäkring när du hyra eller köpa din bil på generalagenten. Även många banker och kreditinstitut erbjuder gap försäkring med sina auto lån program så du bör ställa när du får din loan.The kostnad för gap försäkring kan köras från $ 500 till $ 700 för täckning och inte alla stater erbjudande gap. Gap försäkring inte är tillgänglig i Connecticut, Louisiana, New Hampshire, New York, Virginia, Vermont och Washington (state). Täckning gäller endast lån upp till 84 månader.
Gap Försäkring Nackdelar

Bara för att du har varit i en auto vrak eller din bil har blivit stulen betyder inte att du har en automatisk smslån med gap försäkring. Flera faktorer måste vara på plats innan det kan hända att vissa bilägare inte realize.If du hyra en bil, måste du vara i överensstämmelse med alla villkoren i hyresavtalet. Dessutom kan din gap försäkring inte vara hedrad om du inte har kollision eller heltäckande automatiskt insurance.Remember att vara försiktig med försäkringsbolag som försöker sälja dig gap försäkring när du redan har köpt det på generalagenten eller någon annanstans. Var medveten om vad det är du skriver så att du inte behöver betala för två policies.Be att du följer alla riktlinjer och instruktioner från ditt försäkringsbolag om du har varit i en bilolycka. Vissa företag kräver att du fortsätter att göra bil betalningar även efter det att fordonet har uppgick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94228.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.