Automotive Bedömning Träning

Automotive bedömning utbildning lär studenten att beräkna det verkliga värdet av en bil i samband med försäkringar, finansiella frågor, krav presentartiklar och återförsäljning. De flesta utbildade fordonsindustrin värderare anlitas av bilföretag eller auto försäkringsbolag för att beräkna värdet av ett fordon. Förutsättningar för att bli en Automotive värderingsman

att anmäla på detta utbildningsprogram, är en gymnasieexamen eller motsvarande krävs. Men företag föredrar sökande med en högskoleutbildning och /eller försäkringsbranschen erfarenhet. En värderingsman kräver också ett giltigt körkort. Som bedömare arbetar med målsägare och yrkesverksamma försäkringar, god samarbetsförmåga är nödvändigt.
Yrkesutbildning vid National Bedömning Institute

National Bedömning Institutet utbildar studenter att bli professionella värderingsmän. Organisationen ger en omfattande 48-timmars kurs över tre månader. Eleverna utsätts för verkliga skadade bilar. En systematisk instruktions och praktisk träning disposition följs. Den terminsavgift för kursen är $ 4800 per november 2010.
On-the-job training

Utbildning för de flesta bilar bedömning nybörjar positioner är på jobbet under ledning av en erfaren värderingsman. Utbildningen period ger värderingsman erfarenhet av alla typer av bilar, inklusive klassiska, kommersiella och antika bilar, och kan pågå ett par månader innan praktikanten är utbildad nog att göra enskilda granskningar. Fortbildning rekommenderas efter avslutad utbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94209.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.