Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Digatron DT-34 Gauge Instruktioner

med information om en bils prestanda är en viktig del av en framgångsrik biltävlingar. DT-34, tillverkad av Digatron, är en elektronisk anordning som är monterad i ett fordon och som används för att ge föraren information om frekvensen av motorns rotationsriktning, även kallad RPM, liksom tidtagningen och motorns temperatur. Efter installation av en mekaniker, är monterad på instrumentbrädan vid ratten, så att motorns information som skall nås under körning med en knapptryckning. Instruktioner
1

Tryck på "On"-knappen och ange sedan "sätta gränser" genom att trycka och hålla "Gränser"-knappen i två sekunder.
2

Press och släpp "Max"-knappen för att höja någon funktion gräns med minimibeloppet. Tryck och släpp "Mem" knappen för att minska mängden. Håll respektive knapp ned efter att ha tryckt för att öka eller minska med större belopp. Addera 3

Tryck och släpp "Mode"-knappen när du är klar med inställningen gränsen för en funktion för att flytta till nästa, upprepa proceduren för att sätta gränsen för varje funktion. Konfigurera två separata parametrar för varvräknare, först ställa in maximalt varvtal begränsar sedan trycka på "Mode"-knappen för att ställa in kalibrering som krävs för att visa rätt varvtal.
4

Tryck på "Store" knappen för att spara inställningarna och avsluta "sätta gränser"-läge. Displayen blinkar kort för att ange vilka uppgifter har lagrats.
5

Tryck på "Remote Store"-knappen när du använder bilen för att spela operativa utgångar för varje funktion, tryck sedan på "Mem" knappen att komma till avläsningar. Tryck på "Max"-knappen under eller efter operation för att komma det högsta värdet för varje läsning. Tryck på "Mem" och "mode"-knapparna samtidigt för att stänga av enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92613.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.