Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en Street Rod Chassis

Många auto entusiaster njuta byggnad - och ibland även rida in - gatastänger. Att bygga en hot rod av ditt eget inte bara kan visa upp din kärlek för bilen och en stor skicklighet, men är ett bevis på att man kan skapa något imponerande. Om du har de mekaniska färdigheter och byggmaterial, och om din ekonomi tillåter det, kan du göra din egen hot rod chassi. Saker du behöver
stålram eller slangar
sandblasteren
Heavy-grit sandpapper
Handverktyg
Bågfil
Primer
Visa fler instruktioner

1

Besluta om en ram. Köpa en från ett skrotupplag eller använd en egen, om du har lagrat en gammal bil.
2

Använd en bågfil för att skära fästen eller konsoler från stålram. Avlägsna eventuella ytterligare delar, såsom bromsaggregat. Ramen bör vara nakna förutom hjulen, så att du kan arbeta och lägga till nya delar till chassit lättare.
3

bort all färg och rost från stål genom att använda en sandbläster eller tung-slippapper. Efter all färg och rost är borta, använder 200-grit vått /torrt sandpapper för att jämna ut repor i metallen.
4

Skaffa en ny motor eller har din motor ombyggd av en mekaniker som specialiserat sig på äldre fordon. Berätta för honom eller henne att du vill ha en motor som utformats speciellt för racing.
5

Använd sandbläster att rensa upp och jämna motorrummet. Spraya med primer. Montera motorn. Anslut alla kablar som behövs. Täta bultar med bult covers.
6

reparera trasiga eller rostiga kromade delar och tillbehör. Om du är osäker på hur man gör detta eller om delarna inte kan repareras, köpa nya på en auto body shop. Ställ delarna åt sidan för installation när du målar bilen.
7

Byt ut växellådan med en nyare köpt på en auto body shop eller racing gear specialist. Det måste särskilt avsedda för en hot rod. Måla ditt gatastång chassi vilken färg du vill
8

. Vänta minst tre dagar för färgen att torka innan du sätter tillbehör på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92596.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.