Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur att tävla på asfalt

Racing en bil eller motorcykel på en asfalterad bana är vanligt i de flesta moderna banor. Om spåret underhålls väl, och potthål inte i överflöd, kan racing ske vid betydligt högre hastigheter, även i vått tillstånd. Mer beror på skicklighet av föraren och beslutsfattande under körning eller ridning, men med bra utrustning bidrar betydligt. Saker du behöver
Dedikerad racing fordon
Nya däck
Utility tejp
Trailer
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ett fordon du kan ägna att tävla om det är bil eller motorcykel. Ställ upp fordonet så att den fungerar när du börjar tävla. Byt ut däcken med helt nya så att du har grepp på asfalten spår. Ta bort eller helt tejpen över dina signalljus med tjock verktyg tejp så att de inte bryter på banan och orsaka skada.
2

Hitta en racerbana för din typ av fordon i ditt område genom att använda telefonbok, remisser från del butiker eller på Internet. Transportera din bil till den givna spåret via en trailer på en öppen praktik dag. Addera 3

Träffa spåret chef när du kommer till banan och få en snabb introduktion på alla spår reglerna . Betala din entré avgift för dagens bruk. Parkera ditt fordon i depån och prep det för spåret.
4

Walk banan innan användningen påbörjas. Ta mentala anteckningar om de olika kurvorna och hur föregående spår mönstren in i kurvan och lämnat den. Notera om det finns tecken på skador på asfalten spår som skulle kunna signalera problem kör områden.
5

Starta din första körningen för dagen med början klassen så att du inte kommer att pressas att köra fortare av mer erfarna förare. Ta din första resa runt asfalt spåret långsamt så du förstår hur det känns, hur bilen fungerar och var gränsen för din komfort är. Försök att gå snabbare när du känner dig mer bekväm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92614.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.