Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en 1937 Chevy Sedan Hot Rod

Den 1937 Chevy Sedan fanns tillgängliga med antingen två eller fyra dörrar, med dörrar för passagerare bak inrättats självmord-stil, vilket innebär att gångjärnen är på baksidan av dörren. Antingen stilen ser bra ut när det bildades som en gata stång, oavsett din hot rod böjelser luta mer till 1980-talets mitt super bil heta stavar eller den nuvarande vågen av restaurering hot rods. Med en bra, kör bilen till att börja med, kan du ha en snygg 1937 Chevy hot rod i din uppfart på nolltid. Saker du behöver
Luftfjädring inställning
Paint
Desoto Frontspoiler
Offenhauser intag inställning
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna aluminium och stål trim från bilen och har det målade. Såvida bilen sport en särskilt snygg ursprungliga färgskikt, är det oftast bäst att ha bilen målas. Välj den ursprungliga färgen för bilen om det hot rod-projektet är en restaurering hot rod, men annars, svart och brandbil rött är båda bra alternativ.
2

Jack upp bilen och stödja den på jack montrar, ta sedan bort hjul och däck, samt fjädrar och stötdämpare, ersätta dem med luftfjädring så att du kan justera ride höjd både fram och bak på bilen, vilket ger rida den specifika "look" som du vill uppnå: krattade, där den bakre delen av bilen är högre, nivå, smällde, när bilturer som låg på marken som möjligt, och lager, vilket är bäst för körning
3

Installera en räfflad stötfångare Desoto front på bilen, samt på baksidan om du kan hitta två av dem. Den speciella utformningen av Desoto stötfångare gjort dem mycket populära under 1950 och 1960 som anpassade alternativ för mekaniker skugga träd skulle vara relativt enkelt att installera. Desoto stötfångare idag är ganska populärt oavsett vad hot rod de är monterade på.
4

Installera en Offenhauser intag inställning på aktiemarknaden motor '37. Om du inte använder en sen modell small block motor, ger Offenhauser intaget en extra touch av vintage hot rod överklagande. Behåll den ursprungliga intag, men om du någonsin skulle vilja lämna tillbaka bilen till en återställd tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92595.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.