Hur Tune 5.0 Mustangs

The Fox-organet 5,0 Mustang är en av de mest populära grunden för en inställd amerikansk muskelbil, oavsett om det är en av de tidigare modellerna eller en 1993, vilket var det sista året för modellen. V8-motorn tar mycket väl tillsats av mer makt och resten av bilen är lätt modifieras och förbättras också, från en bättre hantering suspension till mer omedelbar bromsning. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Bygg motorn att producera mer hästkrafter. Även om 5,0 Mustang är ganska kraftfull i lager form en av de första områden som ägarna ofta adress är tillägget av fler hästkrafter. Högre varvar kamaxlar gör att du kan få mer makt från den övre änden och göra motorn känns mer resultatinriktade. Den relativt restriktiva avgaser bör ersättas med en större diameter header och avgassystem som hjälper motorn andas bättre. Mindre, underväxelkopplingen trissor för tillbehör som A /C och generator kommer också att minska tjuvanliggning på motorn. Många installerar också tvingade induktion på 5,0 Mustangs med turboladdning och överladdning. Tänk på att även om detta är ett bra sätt att få mer makt, det är också kostsamt och tidskrävande att installera och kan förkorta livslängden på motorn.
2

Ändra suspensionen genom att sänka och förstyvande den. Fördelarna här är tvåfaldigt. En, kommer bilen hantera bättre och den andra är att det kommer att se bättre också. Det finns justerbara stötdämpare (se Resurser 2) som finns som gör att du kan exakt ställa hur fjädring fungerar. En annan bra uppgradering är installationen av uretan bussningar och större swaybars, den senare som minskar kroppens rulle. Hjälpram hängslen som svetsen i hjälpramen är en annan populär eftermarknaden tillägg.
3

Förbättra inbromsning genom att uppgradera de främre bromsarna med större rotorer och bromsok och ersätta de föråldrade bak trumbromsar med skivbromsar som erbjuda mycket bättre bromskraft. För en bättre känsla bromspedal, installera flätade linjer stål broms i stället för linjer lager gummi, som expanderar och flex när du bromsar.
4

Montera större hjul och däck. Liksom de flesta bilar, kommer 5,0 Mustang på relativt små lager och däck. Ersätt dessa med större 17-tums (eller större) eftermarknaden fälgar och däck (se Resurser 3). Prestanda legeringar är vanligen ljusare än lager legeringar, medan det bredare bredd gör att du kan installera bredare däck för bättre grepp.
5

Byt lager säten med en uppsättning av sport eller race säten. Dessa kommer att vara lättare än beståndet sittplatser och kommer att erbjuda mer grepp för de åkande när Mustang drivs aggressivt eller snabbt. Dessa kan kombineras med racing selar att erbjuda en extra nivå av återhållsamhet. Efter att man byter hjulet på aktiemarknaden styrning med en mindre, sport hjul, installera en ratt legering skift och pedaler legering.
6

Ha utsidan anpassade målade. Ingen trimmad bil är komplett utan en anpassad exteriör. Här har en färg och Body Shop lägga till några ränder längs mitten av bilen för en sportigare, mer ovanligt utseende. Du kan också lägga till en typisk hot rod touch som flammor racing ner huven och sidorna på bilen, men det kan dra onödig uppmärksamhet till fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91808.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.