Hur du gör din egen Custom Dash

För många är deras bil de mest prisade besittning. Även om du kan anpassa allt efter dina behov, kan du göra din egen bil streck att omfatta alla de funktioner och prylar som du vill installera i bilen. Du kan ge din bil en mycket anpassad unikt utseende genom att göra din egen streck och köra runt med stil sportsligt dina favoritfunktioner som DVD-spelare och stereosystem. Saker du behöver
Måttband
frigolit ark
Glasfiber
Resin
Slipa block
Dashboard delar
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd ett måttband för att beräkna höjden och bredden på insidan av ditt fordon. Extrahera den befintliga streck från bilen och använda den som ett riktmärke för mätningar av den nya för att säkerställa att du noggrant mäta storleken på den nya. Incise ett ark frigolit till dimensionerna av instrumentbrädan för att göra den övre delen.
2

Form och mögel din frigolit till formen som du har angett för ditt dashboard. Gör öppningar i frigolit ark för de olika funktioner som du vill installera som DVD-spelare, stereo och allt annat. Gör öppningar beroende på storleken av varje system och lämnar ett område med 1/8th av en tum omger varje gadget eftersom det är där glasfiber kommer att gå. Arc toppen och botten av frigolit enligt dina önskemål. Placera den sista arket i området för instrumentbrädan för att kontrollera om måtten är korrekta.
3

Lägg förening formsläppning på det sista arket och ställa arken av glasfiber ovanför denna förening. Nivå och jämna ut de lager av blad och se till att de är perfekt raka. Beskriv öppningarna du gjort i din frigolit för att installera dina prylar med glasfiber.
4

Applicera en tjock beläggning av harts till bitar av glasfiber med en applikator borste. Låt bitar av glasfiber torra. Ta bort mögel från frigolit plåt och upprepa proceduren för insidan gadget håller öppningar genom att tillämpa harts och låta det torka innan du tar bort mögel.
5

Använd fint sandpapper att slipa och polera din styrelse . Helst börja med en lägre kvalitet och sedan flytta till högre kvaliteter som du fortsätter med processen.
6

Måla instrumentpanelen en valfri färg eller använda skivor av sammet eller annat material för att täcka och dekorera den. Lägg till gadgets till sina öppningar och andra nödvändiga komponenter som handskfack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92260.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.