Bil Vinyl Idéer

Även den första bilen dekorationer, bildekal, kom före andra världskriget och var gjorda av metalltrådar, har den numera välbekanta rektangulära klistermärken varade i decennier. Medan många bilar fortfarande sport bildekaler om sina barns prestationer i skolan eller rädda valarna, har vissa fordon uppgraderat till vinyl klistermärken, som kan vara fint skurna till och detaljer för att verkligen förbättra din bil. Tecknat

Med ett par steg, kan du visa upp din kärlek för Calvin och Hobbes, Hello Kitty, Tweety Bird och andra populära seriefigurer, ha dem tillsammans med dig för att rida på din bil. Oavsett om du vill däck ut hela din bil med tecken vinyl film eller bara placera en eller två på bakrutan, hittar du vinyl klistermärken över hela internet, auktionssajter och webbplatser artist. Processen att göra en dekal bil vinyl är genom vektorgrafik, så om du har en seriefigur eller bild som du vill använda som ett klistermärke, kan en grafiker att kunna omvandla det till dig (seriefigurer har lånat sig väl för bil vinyl på grund av sin rena, enkla linjer, vilket vektorgrafik föreskrivs). Tecknad vinyl bil klistermärken kommer i små storlekar som inte skymmer din sikt-linjer i bilen, och super-stora versioner du kan tillämpa på din huv, dörrar och bagageluckan.
Syn gags

Du kanske har sett sportfantaster rida runt i sina bilar med vad som ser ut att vara en hockeypuck eller baseball krascha genom ryggen eller sidorutan. Detta trick i ögat kan användas med bil vinyl också. När klottra vinyl idéer, överväga sådana såsom spindel frakturer (en liten vindruta hål som strålar utåt som ett spindelnät), färgglada lågor brand och vad som ser ut som graffiti bokstäver, allt som kan utformas och tillämpas på din bil snabbt och enkelt. Eftersom vinyl finns i nästan alla färger, kan du lägga röda och orange flammade ränder upp sidorna av bilen nästan som den äkta varan eller välja en vit färg som ser ut som dolkar av istappar. När du kör förbi på motorvägen, kommer grannar i de andra banorna måste titta två gånger innan de inser att bilens idrottsliga vinyl.
Charity Support
< p> Bil vinyl kan vara utformade och skär för att visa ditt stöd för din favorit välgörenhet. Ett exempel på detta är de färgade band du kan se på bilar, varje band sport en annan färg, som lila för sköldkörtelcancer och rött för AIDS. Även om vissa band är gjorda av magneter, andra skärs direkt från vinyl och vidhäftas till bilen. Ett annat alternativ är att göra en vanlig fyrkantig skylt med text som innehåller information, t.ex. en välgörenhetsorganisation hemsida eller telefonnummer och slagord som "Jag antog min bästa vän" eller "Drive safe, få av din mobiltelefon." Vinyl maskiner stödjer alla typer av grafik och text för att skräddarsy ditt stöd signera exakt efter dina önskemål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91831.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.