DIY: Motorcykel lysdioder

LED (light-emitting diode) belysning erbjuder ett utmärkt sätt att anpassa din motorcykel-ridning erfarenhet. Genom att välja de specifika färgerna på dina LED-lampor och var du placerar dem, du verkligen kan göra din cykel stå ut på vägen. Bortom de material som levereras i din LED belysning kit, behöver du bara ett par extra material som du kan köpa på en järnaffär. Eftersom detta projekt kräver elektrisk krets know-how, rådgöra med en erfaren sjuksköterska innan kabeldragning dina tänder. Saker du behöver
eltejp
LED lampor
Extra ledningar (ju tunnare desto bättre) katalog Snabblim
Socket
Borr
Visa fler instruktioner

1

Bestäm var på din motorcykel, vill du montera dina lysdioder. Detta måste vara en plats där lysdioderna inte kommer att bli lätt förskjuten, skadad eller trasig.
2

Leta upp en lämplig strömkälla. Till exempel, kan du använda det främre eller bakre strålkastare eller park lampan tänds. Det viktiga är att kunna ansluta din LED kablar till strömkällan så diskret som möjligt, för maximal effekt på dina tänder.
3

Öppna övertäckning av strömkälla som du valts, med hjälp av uttaget. Wrap dina trådar runt de positiva och negativa terminaler som du hittar.
4

Anslut kablarna till de positiva och negativa polerna på dina lysdioder, parallellt. Med andra ord, pluspolen på din kraftkälla till den positiva polen på din LED-lampor, och den negativa polen på strömkällan till den negativa polen på din LED-lampor. Isolera dina kontakter med eltejp.
5

Borra hål för att montera dina LED-lampor. Beroende på dina lysdioder, kommer dessa hål måste vara 5mm eller 8mm. Sätt i lamphuvudet i hålet för att se om det passar. Om det passar, lägg några droppar superlim i hålet och sätt tillbaka lamphuvudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92192.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.