Hur Design Bilar

Bil design handlar om att skapa det faktiska utseendet av en bil. Ibland kommer du också skapa konceptet. De flesta människor som designar bilar har en examen i branschen av grundkonstruktion eller bildesign. Bil designers arbetar nära med en grupp fordonsingenjörer att säkerställa att formen följer funktionen. Saker du behöver
Sketch papper
Pencil
Design programvara
Visa fler instruktioner
1 p Det finns tre grundläggande delar av bildesign: exteriör design, inredning och trim design. Vanligtvis arbetar ett team på varje avsnitt. Om så önskas, kan du använda grafisk design för att lägga till extra vädjan till din bil. Grafisk design används för att skapa dekaler, switchar och emblem. Utformning, dock bör komplettera den övergripande funktionen av bilen.
2

Design utsidan. Utsidan är den utvändiga vision av bilen. I denna design, bör du skapa de proportioner, form och stil av vad utsidan av bilen kommer att se ut. Först skissa dina idéer. Gå sedan tillbaka genom och lägga till eller ändra skisser. Designers kommer sedan skapa sin bil på datorprogram. Vissa designers skapar bilen ur modell lera att gå tillsammans med sina skisser. Dessa modeller i lera skapas inte från scratch. Designen först skapas med ett program, sedan en maskin kommer att skära leran tills det blir den design som du skapade på programvaran.
3

Design interiören. Du måste skapa en instrumentpanel utformning genom att fastställa var artiklar kommer att placeras. Dessa objekt kan omfatta ett GPS-system, CD-spelare, bandspelare, MP3-spelare, smart telefon och andra tillbehör. Den panel, måste typ av säten, dörrar, lister pelaren och material också väljas. Designers skapa mönster på mjukvara och lera modeller för inredning, liksom.
4

färg och klädsel bör komplettera stilen på både insidan och utsidan. Du bör utforma en färg och klädsel som kommer att se bra ut tillsammans, jämföra både interiör och exteriör. Du kanske behöver färg, plast, läder, korn, designer tyg, och andra verktyg. Ge kontrast, färg, mönster och texturer en hel del tankearbete, sedan försiktigt kombinera dina val. Många designers får idéer från designer i heminredning och arkitektur. Globala trender bör övervägas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91634.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.