Hur gör jag mitt '91 Camaro snabbare?

I 1991 års Camaro saknar bara lite i hastigheten avdelningen jämfört med sina motsvarigheter görs i andra år. Men vad den saknar i hastighet och kraft, det gör upp med stil. Den '91 Camaro är en underbar bil, och det finns flera kostnadseffektiva sätt att göra din '91 Camaro gå fortare. Dessa varierar från små uppgraderingar till större förändringar som kan kräva hjälp från en mekaniker. Saker du behöver
högoktanbränsle
Sportluftfilter
Motorolja
Byte oljefilter
ersättningsdäcken
Eftermarknad avgaser kit
Visa fler instruktioner

1

Run högoktanig bensin i din Camaro att drastiskt öka fordonets prestanda. Även detta bränsle kostar en bra mängd mer än vanligt bränsle, gör det för skillnad med den rena kraften din motor kommer att vinna.
2

Installera en eftermarknad filter sport luft i din Camaro. Många power problem härrör helt enkelt från en brist på luftintaget.
3

Byt olja i din Camaro. Med gamla, smutsig olja kan orsaka din bil att köra på oönskade temperaturer, vilket gör att motorn att förlora makten. Kom ihåg att byta olja filter också, eftersom detta kan vara en av de viktigaste orsakerna till dålig kylning.
4

Byt ditt lager däck med konkurrenskraftiga eftermarknaden däck. Många gånger är makt frågor förväxlas med dragning frågor, och utan bra grepp, kan god acceleration inte förekomma.
5

Installera en eftermarknad avgassystem på din Camaro. Om du gör det kommer inte bara att ge din bil ett bra ljud, det kan förbättra din vridmoment, speciellt på låga slutet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91959.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.