Hur Custom Paint Graphics

En av de mest märkbara sakerna din bil är lack. Custom paint hjälper din bil att få uppmärksamhet, men anpassade grafik tar det till en mycket högre nivå. Grafik är en av de dyraste eftermarknaden alternativ för din bil om du tar det till en professionell. Du kan lära dig att anpassade måla grafik på egen hand och spara pengar samtidigt uttrycka dig och skapa en unik bild på den målade ytan på din bil. Saker du behöver
Maskeringstejp
Thin maskeringstejp
800 grit sandpapper
Vatten
Paint
Klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Använd tunn maskeringstejp för att lägga ut din design på bilen. Den tunna maskeringstejp är mer flexibelt än bred tejp, så det kan användas för att utforma detaljerad grafik. Flytta tejp runt tills du är nöjd med designen. Jämna bandet ner på ytan för att se till att den är platt.
2

Fyll i områdena kring bilden som inte ska målas genom att placera bredare maskeringstejp på kanterna av det tunna bandet. Gör detta tills det enda område som visar är det område i bilden som ska målas. Placera maskeringspapper på stora områden, liksom däcken, fönster eller stora ytor ytor som inte ska målas.
3

Använd 800 slippapper som är genomblöt och jämnt sand det synliga områden av bilen som skall målas. Håll sandpapper våt så att det torra slipdamm inte repa lacken. Sand tills hela det område som ska målas är tråkig. Låt området torka helt.
4

Spray tre tunna lager färg på området så att den grafiska nu målas. Vänta 15 minuter mellan varje skikt före sprutning nästa. Efter den sista lager färg, spraya tre lager av klarlack måla för att täta och skydda området. Vänta 15 minuter mellan varje av dessa rockar liksom. Ta bort maskeringstejpen och papper och sedan vänta en hel dag innan du handskas med ny grafik.
5

Använd dessa steg för att lägga till olika färger till grafik. Vänta tills den första färgen är torr och sedan starta stegen igen med en annan färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91916.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.