Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1987 Honda Accord specifikation

Flaggskeppet fordon av Honda Accord linje produceras i slutet av 1980 var den 1987 Honda Accord. Detta fordon gynnas av många bilälskare för sin prestanda och låg förbrukning av gas, enligt Motor Trend hemsida. I 1987 års Honda Accord erbjuds top-of-the line funktioner till bilägare som önskar en prisvärd bil. Modell

Honda tillverkat tre modeller av 1987 Honda Accord: DX, LX och LXI. Dessa modeller kom i två karossutformningar: kombi och sedan. De hatchbacks producerades i två dörrar, tredörrars och femdörrars versioner; kom sedaner i en två-dörrars och fyradörrars versioner. Även om det fanns en viss variation i storlek mellan de två karossutformningar, alla 1987 Accord modeller kunde sittplats upp till fem personer bekvämt. Addera Mått
p Alla av 1987 års Honda Accord trim ger 57.4 inches av axelbredd och med 38 inches av utrymme i fronten, enligt konceptet Carz hemsida. Den totala längden av fordonet är 178,5 inches och höjden är 53 inches. Tjänstevikten är ca 2600 pounds.
Exteriör och interiör

yttre kaross 1987 Honda Accord är gjuten plåt och alla klippningar kom med en glänsande lack. Justerbara speglar lämnades på förar-och passagerarsidan främre dörrarna. Alla modeller kom med en bakruta defogger och dessutom hade hatchbacks en intermittent vindrutetorkare på baksidan fönstret. Alla modeller kom standard med AM /FM-radio, ljus instrumentpanel, förare och passagerare bälten knä, begränsningar och justerbara nackstöd.
Motor och växellåda
Köpare

av 1987 års Accord hade möjligheten att en femstegad automatlåda eller manuell växellåda. Fordonet hade en 2,0-liters, fyrcylindrig radmotor och en multipoint bränsleinsprutning. Motorn hade ett 87,0 tumshål och slaglängden axeln (avståndet mellan cylindrarna och kolven) var 99,0 inches. Motorn producerade 95 hästkrafter vid 5.500 rpm och ett vridmoment på 109 foot-pounds vid 3.500 rpm.
Gas Mätarställning


1987 Honda Accord har en 15,9-liters kapacitet bränsletank och kräver blyfri bensin. Bilens bränsleekonomi är betyget 26 miles per gallon i staden och 34 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90892.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.