Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1991 Camaro FÄRGER

Camaro infördes 1967 av Chevrolet Motor Division of General Motors att direkt konkurrera med Ford Mustang. Som med de flesta sportbilar, spelar färgen en stor faktor i marknadsföringen och en vädjan till konsumenterna. Omfattar fyra generationer och 35 år innan den lades ner under 2002 har Camaro alltid täckts i färger som skriker muskler och stil. Muscle Färger

Traditionellt muskel bilar rida vägen i ett skikt av dominerande svart eller intensivt rött. I 1991 års Camaro kom i en nyans av svart. Elegant och intensiv, gjorde denna mörka maskin ett uttalande till alla som såg den glida ner på vägen. För dem vars smak inte köra riktigt så mörkt, överväga färgen mellangrå. Denna mörk färg, medan inte lika intensiv som svart, kan göra en dominerande närvaro på asfalten och fortfarande vända huvuden i uppskattning.
Style Färger

Style oftast leds med snygg, ren vit. I 1991 års Camaro täcktes i arktiskt vitt. Elegant och snygg, kan det rent utseende fordon andas frisk luft i någon trafikstockning. Både ljusblå och ultra blå föra denna grundläggande cool färg till vägen som täcker en av de klassiska ponny bilar i sofistikerad stil. Mörk kricka är en djärv övergång till föraren som vill ha något annat än den grundläggande färgschema.
Racy Reds

Red hade en fördel över svart eftersom det hade två alternativ. Den första hette mörkröd, med en djup nästan rödbrun kulör klippning. Även om inte lika illavarslande som svart, gjorde det ändå en definierad uppgift om stil och mentalitet föraren. Den andra erbjudandet var klarrött. Denna intensiva nyans verkligen kan uppmärksamma föraren från både beundrare och kanske polisen, så håll ett öga på hastighetsmätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90687.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.