Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur Design 1960 amerikanska bilar

Utforma eller omkonstruktion en 1960 amerikansk bil kräver en titt in i historien att notera mode och specifikationer utformning av tiden. Bilar i 1960 tillverkades med en entusiasm och pizazz att bilar från tidigare årtionden saknade. Förresten, gjorde många federala bil säkerhetsstandarder börjar inte gälla förrän i mitten av 1960-talet. Konsultera en bil och be om hjälp i att skapa eller renovera en bil som passar en traditionell 1960-modell. Saker du behöver
delar
Verktyg Automobile böcker
principskiss
Visa fler instruktioner
1

Design motorn i bilen. Tänk på märke och modell av bil du vill efterlikna och notera viktiga specifikationer. Planera motoreffekten och fluidkapacitet först. En 1963 Buick Electra, till exempel, ingår en 8 cylindrig motor med en 401 kubiktum förskjutning. Motorn ingår hydrauliska ventillyftare och bak-wheel-drive transmission. Bränsletank nådde 20 liter, och fyra liter olja skulle var nödvändigt.
2

Design Exteriör specifikationer. Många 1960 modellbilar ingår aldrig tidigare sett tillägg till bilkarosser. Den 1960 Ford Sunliner, till exempel, har utformats med dekorativa fenor som kantade både vänster och höger bakre sidopaneler och skrymmande runda baklyktor svans. De flesta bilar tillverkade i början av 1960 inte inkluderar B-stolparna på hustaken. B-stolparna ger extra rollover stöd i senare bilmodeller.
3

design inredning specifikationer. Till exempel, inkluderar en AM /FM-radio med en sväng ratten i en 1965 Chevy Bel Air modell. Främre och bakre sätena var klädda med vinyl, och brädorna var täckta i mattan. Dashboard rattarna kunde också skjutas eller dras till makten på strålkastarna eller ställa trippmätaren. Många 1960-bilar, inklusive Bel Air, var inte utrustade med säkerhetsbälten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91013.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.