Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar ett Headliner på en Model A Car

The Model A Ford har för närvarande en uppsjö av eftermarknaden delar som finns att hjälpa ägare återlämna sin vintage bil till sin forna glans, inklusive specialanpassade passar headliner kit du kan installera i bilen så lite som en eftermiddag. Model A headliners ska installeras innan mattan och sätena i bilen är installerade. Detta kommer att göra processen att montera innertaket genom fordonsdörren mycket lättare. Saker du behöver
Razor kniv
Kontakta lim
Visa fler instruktioner
1

Läs igenom instruktionerna som medföljer headliner kit och bekanta dig med hårdvaran och trimma runt som headliner kommer att passa. Även i mitten av headliner är installerad på taket bågar med lim, baksidan och framsidan av headliner resten bakom fönstret garnering gjutning. Vissa headliner kit innehåller inte bara den övre headliner, men de bakre sidopanelerna, liksom.
2

Prova ett test passning av innertaket i bilen. För att göra detta, måste du stänga av headliner i sidled och montera det genom helt öppnade passagerardörren. Se till att du leder headliner in med baksidan av innertaket först.
3

Höj headliner i läge med sin bakre kant vilar på Model A: s bakljusramp fönster garnering. Har en assistent hålla baksidan av innertaket på plats medan du passar det.
4

Trim överflödigt material från headliner med rakkniv kniv så att det passar mellan bakrutan garnering gjutning och framrutan trimma. Detta är särskilt viktigt i bilar utan original kroppar. Några glasfiber reproduktioner av de ursprungliga bilarna införliva en annan gjutning process som kan orsaka headliner att inte passa med garnera lister. Av denna anledning, headliner tillverkare producera sina produkter något större än vad som behövs så att du kan passa dem på plats själv.
5

Sänk headliner på golvet i bilen, var noga med att undvika att skada tyget eller få det smutsigt. Applicera kontakt lim till takräcken stöd för bilen, och sedan höja headliner upp till limmet. Se till headliner hålls på plats vid dörren, framruta och bakruta trim, och att mitten av headliner är inte böjt nedåt. Om det behövs, försiktigt hålla den på plats tills limmet har härdat.
6

Applicera lim på kvartalet panelen stödjer placerad till vänster och höger i bakrutan och tryck kvartalet kuddar panelen klädseln på plats . Så länge som den övre delen av kvartalet panelen trim bitar matcha med headliner, bör ingen trimning vara nödvändigt på botten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91166.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.