Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur uthyres Custom Cars i Californien

Du kan bedriva forskning på olika webbplatser för Kalifornien-baserade anpassade och lyxiga uthyrning bil för att hitta den bil du önskar för en semester, bröllop, gåva eller joy ride. Du kan påbörja processen för att hyra en egen bil genom att få mer information genom att ringa företaget. Boka din anpassade hyra månader i förväg ser till att det kommer att vara tillgänglig för de datum du vill köra det och ger dig ett bredare utbud av bilar att välja mellan. Saker du behöver
Internet Alicante Telefon
Kreditkort
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Type "California Custom Biluthyrning," eller "California Lyx Biluthyrning" i din Internet-sökmotor. Klicka på de länkar som visas till forskning ställen som erbjuder anpassade eller lyx biluthyrning nära staden du bor i eller besöker.
2

Bläddra varje anpassad eller lyx uthyrning hemsida för att få information, inklusive de typer av bilar tillgängliga för uthyrning, timme, dag eller vecka, pick-up och drop-off plats, hyresavtal och kontaktinformation. Webbplatser inkluderar Rentaclassicride.com och Moviepicturecars.com.
3

Ring biluthyraren som passar dina behov. Ställ alla frågor du kan tänkas ha. Berätta kundtjänst de datum du vill hyra den anpassade bilen. Boka modellen och stil anpassad bil du önskar för de datum du vill köra det. Ge företaget din personliga information och kreditkortsnummer för att hålla bokningen.
4

Anländer till biluthyraren om tid att plocka upp din egen bil. Ge ditt kreditkort och körkort till kundtjänst. Du kommer att behöva underteckna ett kontrakt och bestämma om du vill försäkra fordonet till en extra kostnad.
5

Returnera anpassade hyra med mängden gas som krävs av biluthyraren. Se till att returnera hyra på dagen och vid den tidpunkt som anges på ditt hyresavtal för att undvika extra avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91041.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.