Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får Vehicle Information från en VIN

En VIN (Vehicle Identification Number) är ett nummer som tilldelas varje bil som tillverkas. För de som är byggda efter 1981 är VIN 17 alfanumeriska tecken. För fordon tillverkade före 1981, kan det VIN vara så få som 11 tecken. Eftersom två vins är likadana, kan du använda en för att ta reda på viktig information om ett fordon som kan vara osynliga för blotta ögat. Instruktioner
1

Hitta information om historia av fordonet med hjälp av webbplatser som CarFax, AutoCheck, Auto Data Direct och Carco Group. Genom att göra så, kan du se, till exempel, hur många ägare bilen har haft, hur många olyckor det har varit i, service-rapporter för fordonet och tidigare avläsningar vägmätare att upptäcka vägmätare bedrägeri. Du kommer att få betala en avgift för att erhålla en fullständig rapport fordon historia. Denna avgift kommer att variera beroende på företag.
2

Använd VIN Decoder programvara för att lära sig fordonets information, såsom monteringsfabriken och land bilen byggdes, kroppen stil, typ av motor, kontrollen siffran att identifiera VIN bedrägerier och den exakta punkt där fordonet kom av monteringsbandet. Genom avkodning ditt VIN, kan du kontrollera om VIN plattan på din bil är legitimt. Du kan köpa din egen VIN Decoder programvara eller du kan använda programvara som tillhandahålls genom webbplatser såsom AnalogX, Vehicle Identification Number och tolkar den.
3

reda på om din bil har återkallats av tillverkaren . Medan det finns inget verktyg som gör att du kan köra den här typen av VIN kolla själv, kan en lokal auto återförsäljare göra det åt dig. Allt du behöver göra är att kontakta den avdelning som tjänst den gör på ditt fordon. Ge den representativa serviceavdelning med VIN-nummer och be honom att köra en kontroll för att se om fordonet har återkallats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79353.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.