Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla VIN-nummer och ägare av en bil

The Vehicle Identification Number, eller VIN, är ett unikt nummer som tilldelas varje fordon när den tillverkas. Detta nummer registreras varje gång ett fordon blir repareras eller servas, är i en olycka eller försäkrad. Det finns många gratis online resurser att kolla VIN-nummer på alla fordon oavsett om din egen eller någon du vill köpa. Tyvärr ger VIN rapporterar inte en lista med namnen på alla tidigare ägare på grund av förarna Privacy Protection Act. Hitta information om tidigare ägare kan bara ske under särskilda omständigheter, såsom om bilen var stulen eller på grund av en juridisk fråga. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
Kontrollera VIN Number
1

Leta VIN-nummer och skriva ner det. Hitta VIN på nedre hörnet på förarsidan vindrutan där det är synligt från utsidan, på framsidan motorblocket under huven eller på den främre ramen, precis bakom förarsidan framdäcket. Be återförsäljaren eller kontakta din instruktionsbok om du inte kan hitta den.
2

Logga in på Internet och besöka en av de många gratis VIN check webbplatser. Bara skriv in VIN-nummer i det angivna fältet och fyll i några bitar av personlig information, till exempel en e-postadress. VIN historia rapporter är ofta skickas till dig för personlig visning.
3

Öppna VIN rapporten och noggrant läsa den för att ta reda på hur väl tidigare ägare tog hand om bilen, om det var någonsin stulen och någon form av skada eller problem som kan ha inträffat.
Kontroll ägaren
4

Skriv ner numret registreringsskylt och ta numret till din lokala polis avdelning. Om bilen är stulen eller är inblandad i en rättslig fråga som hotar förarens säkerhet som en trafikförseelse eller hit och springa, kommer ägaren information avslöjas.
5

Kolla register ägarinformation om du äger en bil servicebutik, Bärgning och rasering service och har utfört arbete på bilen som du vill kontrollera. Owner information måste lämnas till dessa tjänster, men lämna ut privat information om ägarna fått är olaglig enligt Drivers Privacy Protection Act. Om du är en advokat som bedriver en rättegång i
6

Kontrollera bilägaren uppgifter vilken bil din undersöker är en del. Men med hjälp av denna information utanför rättegången eller avslöja det offentligt är olagligt eftersom det strider mot DPPA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79505.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.