Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla på en avdelning i delstaten Texas

Titeln är ett av de viktigaste dokumenten som kommer med att äga en bil. Titeln fungerar som ett bevis på ägande, och används för att forska i historien om bilen. All verksamhet som gäller titlar sker genom DMV i delstaten Texas. All information som anges på titel - såsom fordons ägande och försäljning historia - är vanligtvis tillgänglig med hjälp av DMV. Instruktioner
1

Lokalisera Texas DMV i ditt område. Gå till Texas DMV webbplats för att söka efter lokala kontor länsvis. Kontakta kontoret med din begäran om information om en titel. All korrespondens sker vanligtvis via e-post, vanlig post eller personligen.
2

Fyll i och returnera en VTR-275 blankett, den officiella ansökan om information om en titel. Tillgång till titelinformation är begränsad till vissa medlemmar av allmänheten i 2011 Texas lag. Du måste bevisa att du är ägaren av bilen, besitter skriftligt tillstånd från ägaren eller komma åt titeln genom att uppfylla andra krav som finns på programmet. Annan information som krävs är Texas registreringsnumret på fordonet, år, gör, VIN och titel dokument nummer. Du måste tillhandahålla en form av regeringen utfärdade-fotolegitimation.
3

betala ansökningsavgiften. Beloppet varierar beroende på vilken information du begär, men måste betalas med check eller kreditkort. Kontanter accepteras inte som en form av betalning.
4

Tillåt upp till två veckor för ett svar. Du kommer antingen att nekas din ansökan - eller med tanke på informationen om titeln - efter karenstiden löper Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79579.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.