Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man läser VIN på en Mercedes ML320

Alla serietillverkade fordon gjorda för försäljning i Amerika har en Vehicle Identification Number, eller VIN, som identifierar dem. VIN-nummer är inte bara ett slumpmässigt serienummer. Det är mer ekvivalent med en DNA-sträng. Att lära sig att läsa koden kommer att ge dig en mängd information om din Mercedes MI320. Det kan också öppna upp ett fönster som gör att du kan söka bilens historia om du köpte den används. Saker du behöver
VIN-nummer på din Mercedes MI320
Visa fler instruktioner
1

Läs de tre första tecknen i VIN-nummer. Dessa är världens Tillverkarens Identification. Det första tecknet anger det land där Mercedes tillverkades. De flesta Mercedes som säljs i Amerika gjordes i Amerika, Tyskland eller Kanada. Det andra tecknet i VIN kommer identifiera tillverkaren. På en Mercedes, ska detta alltid vara en "D." Det tredje tecknet identifierar typen av Mercedes är det, speciellt en MI320.
2

Läs tecknen fyra till åtta. Dessa koder som kommer att berätta attribut bilen som ursprungligen tillverkades, såsom kroppen stil, motortyp, modell och serie nivå bland andra attribut. Vad dessa siffror betyder skiljer sig åt mellan olika tillverkare, så du måste titta specifikt på Mercedes-avkodning för att förstå vad de menar på din MI320. Addera 3

Se det nionde tecknet. Detta är en kontrollsiffra som tillverkare och reglerande tjänstemän kan använda för att bekräfta riktigheten i de första åtta tecknen.
4

Undersök tionde tecknet. Detta identifierar årsmodell av din Mercedes. Detta är särskilt användbart när man köper en begagnad bil, eftersom det tillåter dig att bekräfta att det år av fordonet som representeras av säljaren.
5

Titta på elfte tecknet. Detta identifierar anläggningen där din MI320 tillverkades. Detta är en annan av de nummer som har olika betydelser, beroende på tillverkare, så du måste använda en särskild Mercedes avkodning för att exakt identifiera fabriken.
6

Kolla tecknen 12 till 17. Detta kallas avsnitt Vehicle Identifier och är ett rent löpnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79593.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.