Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

1999 Dodge Durango påminner

1999 års Dodge Durango hade fem olika återkallelser på lastbilen och med oktober 2010, enligt Carcomplaints.com. Dessa påminner varierade från motorn till suspensionen liksom krockkuddar. Den Durango Ägaren måste ta lastbilen tillbaka till generalagenten för att säkerställa att dessa återkallanden repareras. Fuel Tank Strap

Bränsletanken rem på 1999 Dodge Durango har separerat på grund av svaghet eller trötthet. Den Durango har återkallats för denna defekt i syfte att ersätta denna rem med en ny singel rem design som är starkare och förebygger brott. Denna defekt kan orsaka bränsletanken på Durango att separera från ramen och bränsle att läcka ut på avgasröret, vilket kan utgöra en brandrisk. Lastbilarna byggs från 22 maj 1998 till September 25, 1999 måste tas in för denna återkallelse reparation. Enligt Repairpal.com, över 150.000 fordon behöver denna reparation.
Reperatör Recall

bränsleprestanda kit installerat på någon av de 1999 Dodge Durango har brutits sönder. Detta har resulterat i en liten bit av material för att värma upp och satsen och komma in i gasen, vilket orsakar att gasreglaget till jam öppen. Återkallelsen för detta problem är för undanmanöver tillverkade från 1999 till 2004 och bränslet prestanda kit är installerat på över 44.000 lastbilar. Om gasreglaget i Dugango sylt öppna, det orsakar att trucken accelerera oväntat, vilket gör Dodge hoppa framåt okontrollerat.
Air Bag Minns

Dodge Durango har återkallats för problem med förarsidan krockkudde inaktiverad blir på grund av ett problem med en del av ratten förskjuts bli. En liten bit av material lossnar, vilket orsakar ett avbrott i kretsen som går till luftkudden belägen på ratten, vilket i sin tur avaktiverar luftkudden. Enligt Carcomplaints.com har över 216.000 Dodge lastbilar tillverkade med denna defekt och måste tas tillbaka till generalagenten för att få denna reparerad.
Säkerhetsbälte Recall

Enligt Repairpal.com, har 161.682 Dodge fordon, däribland 1999 Durango, har återkallats på grund av att säkerhetsbältena inte uppfyller reglerna. De säkerhetsbälten upprullningsdon behöver bytas. Denna defekt: passagerare kunde inte skyddas ordentligt under en olycka. Dodge lastbilar tillverkade från december 1998 till januari 1999 har detta problem. Addera Broms Recall

Några 1999 Dodge Durangos återkallades på grund av ett bromsnavet problem. Lastbilar med låsningsfria bromsar (ABS) och tvåhjulsdrift har ett problem med den bakre piloten av rotorn orsakar lastbilen att vibrera vid inbromsning. De bakre hjulen på Durango kan skilja från lastbilen orsakar föraren att tappa kontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79411.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.