Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man kontrollerar en bil var i en olycka Per VIN-nummer

En bil historia rapport, eller VHR, rapporterade Information om ett visst fordon. Redovisad information omfattar några olyckor fordonet har varit i, registrerade avläsningar vägmätare och antalet registrerade ägare. Det finns flera online-företag som kommer att ge ett fordons historia baserad på bilens VIN. Få råd, kan dessa företag tillhandahåller bara historien som har rapporterats. Om ett fordon som var i en olycka men varken ägaren eller försäkringsbolaget rapporterade det, är det osannolikt att dessa företag ska kunna lämna denna information i bilens historia rapport. Instruktioner
1

Kontrollera fordonets historia genom att beställa en CarFax rapport. För att beställa en CarFax rapport måste du ange bilens VIN. En CarFax rapport kommer att berätta om en olycka rapporterades till institutionen för motorfordon av försäkringsbolaget eller den registrerade ägaren. CarFax kan indikera om fordonet har förklarats en total förlust av ett försäkringsbolag i det förflutna. En CarFax rapport kostar $ 34,99 (från 2010).
2

Upptäck eventuella olyckor ett fordon har varit inblandade med en AutoCheck rapport. AutoCheck är en del av Experian, kreditupplysningsföretag, och kräver en VIN för att söka ett fordons historia. AutoCheck hävdar att det används uteslutande av 95 procent av alla bilar auktioner. En hel del information AutoCheck kommer att få om ett visst fordon, t.ex. skador från olyckor, kommer från fordonsindustrin auktioner. AutoCheck kommer att informera dig om eventuella olyckor fordonet har varit inblandad i om det har rapporterats till dem. Kostnaden för en AutoCheck rapporten är $ 29,99 (från 2010).
3

Beställ ett fordon historia rapport från CarDetective att ta reda på om någon tidigare olyckor fordonet har varit inblandade i. CarDetective kommer fram en rapport om alla fordon byggda 1981 eller senare. CarDetective kan avslöja eventuella olyckor som rapporterats av försäkringsbolaget eller ägaren till institutionen för motorfordon. Börja med att skriva in bilens VIN i motsvarande fält på CarDetective hemsida, sedan betala krävs $ 19,99 avgift (som av 2010) för att ladda ner rapporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79553.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.