Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man söker ett fordon historia Använda en VIN

Om du letar efter en begagnad bil att köpa, är det ibland svårt att avgöra detaljerna i sitt tillstånd. Du kan ta reda på om en bils historia genom att köra ett fordon rapport från online-leverantörer, såsom CARFAX eller AutoCheck. Om du gör det kan du bestämma den ursprungliga registreringen typ av fordon (hyra, leasing eller personliga), återförsäljare servicebok, titel status (klar, översvämning, brand eller bärgning) och om fordonet har varit i en olycka, och hur många gånger. Du kan också ta reda på vilka stater och län fordonet har registrerats i. När varken rapporten är fri, båda är informativa. Instruktioner
1

Hitta din chassinumret (VIN). Du kan hitta den på ditt fordon titel eller registrering. På fordonet är den placerad på förarsidan dörrkarmen på en etikett eller på VIN plattan, som ni kan se från utsidan av fordonet genom förarsidan vindrutan på den övre instrumentpanelen.
2 < p> Ha din VIN redo. Gå till CARFAX eller AutoCeck webbplats (se avsnittet Resurser) för att bestämma priserna innan du köper en rapport.
3

Ange VIN in i utrymmet och välj ditt paket. Du kan köpa en historia rapport för en bil eller flera fordon.
4

Input din betalningsinformation, inklusive ditt namn, adress och kreditkortsinformation. När betalningen har lämnats in och godkänts, kan du granska rapporten. Läs rapporten att ta reda på om det finns några farhågor om historien av fordonet
5

. Du kanske också kunna hitta den återförsäljare där fordonet ursprungligen var servad. Ring avdelningen återförsäljare tjänsten och be om en kopia av bilens servicebok. Om reparationer har rekommenderat men inte slutförts, kan du ta reda på från generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79397.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.