Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man information Vehicle Identification från Vin Numbers

Varje fordon som tillverkas sedan 1981 har kommit med ett 17-siffrigt Vehicle Identification Number (VIN). Varje VIN har både alfa och numeriska tecken som beskriver fordonet. Tolka VIN kommer att avslöja information om ditt fordon, inklusive tillverkning datum, motortyp och årsmodell. Instruktioner
1

Hitta din VIN. De flesta vins ligger på chaufför-side instrumentbräda eller etsade i vindrutan. Din bruksanvisning kan även innefatta VIN.
2

Separera och förstå VIN. Det första tecknet är det land där bilen tillverkades, till exempel, 1 eller 4 för USA, K för Korea eller W för Tyskland. Den andra teckennamn biltillverkaren, såsom L för Lincoln. Det tredje tecknet anger den typ av fordon, till exempel, D för personbil.
3

Decipher den fjärde till åttonde tecknet i VIN. Dessa tecken identifiera kroppen stil, motor, modell och serie. I grund och botten, dessa tecken beskriver den typ av fordon du har.
4

Identifiera nionde till 11th VIN tecken, som representerar bilens VIN validering karaktär, årsmodell, och anläggningen där fordonet tillverkas.
5

dechiffrera de återstående siffrorna. Den 12: e till 17 tecken identifiera ordningen fordonet var på produktionslinjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79391.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.