Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur Lookup ett VIN-nummer

En fordonets chassinummer (VIN) är ett unikt nummer som tilldelas varje massproducerad auto tillverkas i världen. De tre första bokstäverna i en VIN, i själva verket, är landet och tillverkarens kod. Med en VIN och tillgång till rätt databas, är en individ kan få information om en bil. Vissa databaser är helt enkelt VIN nycklar som förklarar vad varje bokstav eller siffra i ID-strängen representerar. Du kan avgöra vilken motor ett fordon har, eller vad bakre änden, eller där den byggdes eller vilken dag. Andra databaser kan du avgöra en automatisk historia, inklusive vem som ägde den, hade liens mot den eller förstört det. Letar upp en bils VIN kan verka svårt i början, men det är en enkel procedur. Med sitt VIN i hand, kan du avslöja fakta om alla bilar. Saker du behöver
fordon med VIN
Penna och papper
VIN kolla hemsidan
Visa fler instruktioner
1

Titta efter VIN på fordonet i fråga. I de flesta fall VIN kommer att vara placerad i det nedre vänstra hörnet på bilens vindruta, på en liten plåt fastnitad på instrumentbrädan. Skriv ner VIN så att du kan använda den under lookup processen.
2

Besök en VIN kontroll hemsida. En VIN kontroll hemsida kan du skriva in VIN-nummer i rutan. Klicka på "Sök" eller "Start VIN Kontrollera" för att påbörja sökning processen. Webbplatsen kommer att börja titta upp VIN-nummer och visar information om fordonet. Många VIN kontrollresultat webbplatser kräver en avgift innan visa specifik information.
3

Visa fordonet rapporten som kommer på skärmen efter sökningen. Du har möjlighet att titta på rapporten bygger på olika kategorier. Du kan visa ägaren historia av fordonet, titeln historia eller den övergripande historia av fordonet. Fordonet Rapporten visar var fordonet har varit, när och var den har reparerats, och vem som ägde bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79449.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.