Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur hittar påminner om 1998 Jeep Grand Cherokee

Innan du köper en bil reda på om dess historia, inklusive eventuella återkallanden som utfärdats för det. Återkallelser utfärdas när ett fordon har defekta komponenter eller säkerhetsfunktioner. Att veta om ett återkallande har utfärdats för 1998 Jeep Grand Cherokee är viktigt att se till att din bil är säker att köra. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

logga in på Internet. Ange www.recalls.gov webbadress i din webbläsare. Detta kommer att ta upp regeringens webbplats för alla typer av industri återkallanden.
2

Klicka på "motorfordon" fliken högst upp på sidan i blått. Detta kommer att ta upp sidan minns sökandet efter fordonsindustrin återkallelser. Klicka på "Motor Vehicle påminner" i rött som visas på toppen av fordonsindustrin minns söklistan.
3

Välj "Vehicle" på sidan som dyker upp. Detta kommer att vara under fliken titeln "Type." Klicka sedan på "Sök Selected Type" knappen. Detta kommer att ta dig till nästa kategori för att begränsa din sökning.
4

Välj 1998 från rullgardinsmenyn som visas under "Model Year" fliken. Klicka på "Submit Model Year"-knappen.
5

Bläddra igenom rullgardinsmenyn under "Gör" fliken och välj Jeep. Klicka på "Submit Gör" knappen under rullgardinsmenyn.
6

Välj "Grand Cherokee" från rullgardinsmenyn under "Model"-fliken. Klicka på "Submit Model" knappen under rullgardinsmenyn.
7

Välj den del av bilen som du söker påminner om från rullgardinsmenyn under "Component" fliken. Om du vill ha en fullständig lista över alla de påminner utfärdats för din bil, ska du inte välja något från rullgardinsmenyn. Hellre än att välja en komponent, markera rutan under rullgardinsmenyn och klicka på "Hämta påminner" knappen.
8

Bläddra i listan återkallelser som dyker upp för 1998 Jeep Grand Cherokee. Resultaten kommer att ge dig den dag återkallelsen utfärdades, den komponent som återkallades med komponentens tillverkare, samt en beskrivning av återkallelsen och vad som kan göras för att åtgärda problemet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79566.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.