Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du kontrollerar om en VIN-nummer är från den stulen egendom List

Att köpa en stulen bil är förmodligen en av de värsta saker som kan hända en bilköpare. Du kan förlora tusentals dollar, hamna inblandade i stämningar och även riskera att bli arresterad om snuten fångar du köra fordonet innan du upptäcker den var stulen. Stulna fordon är en av anledningarna till att få en rapport fordon historia har blivit alltmer populärt bland köpare av begagnade bilar. Ett fordon historia rapport använder bilens VIN-nummer för att dra upp information om det, inklusive dess försäkringsskada och stöld historia. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Få ramnumret för fordonet du vill kontrollera historia. VIN-nummer är det 17-siffriga nummer som används för att identifiera varje unik bil. Bilen ska ha VIN-nummer på flera delar av kroppen, inklusive en stansad plåt på instrumentbrädan och tryckt på en etikett som sitter på insidan av dörrkarmen på förarsidan av bilen.
2

Gå till National Insurance Crime Bureau hemsida och ange bilens VIN-nummer i VIN check funktionen. Godkänn nicb användarvillkor och slutföra captcha. Genom att slå sök kör du bilens VIN-nummer mot en databas över fordon som har stulits eller severly skadad. Den NICB VIN check funktionen är gratis och ger dig svaret du letar efter.
3

Läs rapporten genereras av nicb. Om fordonet inte har en skiva med nicb, har det aldrig rapporterats som stulen. Om fordonet har en skiva med nicb som listar den som en eventuellt stulen bil, kommer du vill ha en fullständig rapport fordon historia från ett företag som CarFax eller AutoCheck för mer information. Du kanske också vill kontakta din lokala polismyndighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79590.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.