Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man en Vehicle History gratis med hjälp en VIN-nummer

En bil historia rapport kan ge dig viktig information om ett fordon som du funderar på att köpa. Ett fordon historia rapport kan berätta hur många ägare bilen har haft och kan meddela dig om eventuella problem fordonet kan uppleva på grund av dess historia. Du kan få en rapport fordon historia på något fordon använder sin Vehicle Identification Number (VIN), och tack vare olika källor för dessa rapporter, kan du ofta få rapport gratis. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på bilen. Den VIN-nummer är placerad på vänster sida av instrumentbrädan intill vindrutan. Den VIN kan också hittas i någon försäkring eller titel pappersarbete.
2

Fråga säljaren eller återförsäljare om de kommer att förse dig med ett fordon historia rapport. Många återförsäljare som säljer både nya och begagnade bilar kommer att erbjuda en bil fordon historia för alla fordon kostnadsfritt på begäran som en service till köpare.
3

Välj ett företag för att utföra din rapport fordon historia i Om generalagenten eller säljaren inte kommer att ge dig en kopia. CarFax erbjuder ofta en grundläggande fri rapport fordon historia till potentiella abonnenter, och National Insurance Crime Bureau (se Resources) erbjuder en kostnadsfri grundläggande rapport fordon historia som kommer att lista försäkringsfordringar görs på fordonet, vilket kommer att ge dig information om om fordonet har hade några rapporterade olyckor eller har stulits.
4

Ange VIN-nummer i fordonets historia sökmotor du har valt, och träffade sökning eller skicka knappen. Du kommer att få din gratis rapport fordon historia inom några minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79476.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.