Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får VIN Verifiering

The Vehicle Identification Number lagrar information om din bil inklusive eventuella rapporterade utförda reparationer. Denna identifierare utgörs av en serie av 17 bokstäver och siffror i olika kombinationer och finns i ett flertal platser på ett fordon. För att säkerställa att fordonet är korrekt och inte stulen, verifiera VIN genom flera pålitliga källor. Verifiera identifieringsnummer innebär forska numret erhålls från fordonet och avkoda den för att säkerställa att det matchar bilens informationen Instruktioner
Hitta VIN
1

Leta reda på VIN för ditt fordon. Titta igenom vindrutan på instrumentpanelen från förarens sida av fordonet. Du kommer att se VIN visas i den övre vänstra av instrumentbrädan. Om det inte är där ser på fordonets brandvägg (i motorrummet), på insidan av föraren eller passageraren dörrpanelen stammen, radiatorn stödfästet skall den vänstra inre hjulhus eller rattstången.
Sida 2

Anteckna VIN på en bit papper. De tre första siffrorna är världens tillverkare identifierare. De kommande sex siffrorna är fordonets deskriptor avsnittet. De sista åtta siffrorna är fordonets identifierare avsnittet.
3

Gå till en webbplats som utför ett VIN check. Flera är tillgängliga online inkluderar CarFax, Alton, DecodeThis och mer. Addera Alton s VIN Kontrollera siffrig räknare
4

Gå till Alton: s hemsida och klicka på "Alton s VIN Kontrollsiffra" till öppna frågan.
5

Ange VIN-nummer i "VIN att beräkna Digit för" textrutan.
6

Klicka på "Do Beräkningar"-knappen för att visa den resultat. Addera CarFax
7

Gå till CarFax hemsida.
8

Ange VIN i "Starta din sökning" textruta .
9

Klicka på "Get Your CarFax" knappen för att utföra VIN kolla och se resultaten. Addera VIN Inspektion
10

Besök den lokala avdelningen av motorfordon eller DMV för ditt område.
11

Be att få en VIN besiktning av bilen. En anställd i DMV kommer sedan avgöra om VIN för fordonet matchar titel eller annat ägande dokumentation.
12

betala fastställda avgifter för besiktning, om det behövs. Detta kan variera från $ 5 till $ 10, vid tidpunkten för publiceringen. Vissa stater kan göra detta kostnadsfritt.
13

Behåll en kopia av det kontrollintyg för din bokföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79597.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.