Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man driver ett VIN-nummer för information om min bil

En chassinumret, även kallad VIN, kan berätta något om ett fordon, såsom motorstorlek, trim och mer. Genom att köra VIN vid varje fordon historia rapporten hemsida, kan du lära dig hela historien om ditt fordon. Detta kan hjälpa dig att avgöra om det fanns några stora rapporterade olyckor, förändringar titel eller om det någonsin rapporterats stulna. Köra en rapport fordon historia är det bästa sättet att ta reda på all information om ett fordon och vanligtvis kostar ca $ 30. En annan metod vore att ringa din lokala återförsäljare och be dem att köra VIN för grundläggande fordonsinformation. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på din bil. De flesta, men inte alla, har nyare bilar VIN fastskruvad på instrumentbrädan vid nederkanten av vindrutan. Kontrollera referenser avsnitt för en VIN locator hemsida. Skriv ner ditt VIN.
2

Ring din lokala återförsäljare och fråga efter dem att avkoda ditt VIN för information om ditt fordon. Detta kommer inte att ge dig information om olyckor eller någon typ av historia. Fortsätt till nästa steg för att utföra en kontroll fordon historia.
3

Öppna din webbläsare och besök din favorit fordon webbplats historia rapport, såsom CARFAX eller Autocheck.
4

Ange VIN i motsvarande textruta på webbplatsen och utföra sökhistorik rapport. Detta kommer att ta dig till bolagets registreringssidan där du måste ange fakturerings-och kontoinformation.
5

Skapa ditt konto och vänta på din bil historia rapport information. Beroende på den webbplats du väljer att använda, kan informationen uppdateras i realtid på ditt konto profil eller skickas till din e-postadress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79305.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.