Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man byter en gammal bil

Enligt Crown Financial Ministries, köpa en bil genom egenfinansiering är norm i moderna samhällen, men spara upp för att göra ett kontantköp för en bil är det bästa sättet att ersätta en gammal bil. Byt ut en gammal bil om den är utsliten och har en körsträcka på över 200.000 miles för att minska den totala kostnaden för underhåll och försäkringar. Saker du behöver Review, en bil budget
Sparkonto
Lista över önskade ersättande bilar
Visa fler instruktioner
1

Besluta om att köpa en begagnad bil eller en ny bil för att ersätta din gamla bil. Månatliga underhållskostnader för antingen val, inklusive reparationer, skatter, olja och gas, bör inte överstiga 15 procent av din månadsinkomst, netto.
2

Ställ en rad riktpris för den bil du vill köpa till ersätta din gamla bil. Tänk på din ekonomiska förmåga.
3

Gör en lista över tänkbara ersättare bilar inom ditt riktpris. Sök på nätet auto-butiker för prisklasser listade bilar.
4

Bedöma värdet av den gamla bilen. Begär bil värdering från auto-försäljning butiker eller online auto. Din gamla bil är en viktig faktor i budgeten för en ersättare bil.
5

Skapa en månadsbudget kategori tillägnad köpa en bil för att ersätta din gamla bil. Öppna ett bankkonto med din lokala bank och spara pengar för att köpa en bil.
6

Deposit månatliga betalningar på ditt gamla bil-byte bankkonto. Tänk på din gamla bilens marknadsvärde och det belopp du måste spara för att nå dina riktade utbud bilpriser.
7

sälja den gamla bilen och lägga pengarna till de besparingar i den gamla-bilen-byte konto.
8

köpa en bil för att ersätta din gamla bil från listan över önskade fordon. Gör kontant betalning med beloppet i din gamla bil-byte sparkonto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78884.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.