Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur vill kolla din bil titel för Liens

Om du är intresserad av att sälja din bil eller köpa en bil från en individ , kanske du först vill kontrollera för panträtt på fordonet . Du kan inspektera titeln för bilen att kontrollera eventuella panträtter . I vissa stater , såsom Kansas , är bilen titel behålls av kvarstad innehavare tills lien är nöjd , vilket innebär att det finns ingen anledning att leta efter en kvarstad på titeln . Andra stater kan lista panträtt i en särskild avdelning på bil titel . Naturligtvis inte lista några stater inte kvarstad på titeln alls . Instruktioner
1

Titta under " lagliga ägaren " i din bil titel för att se om den visar ditt namn eller det av en kvarstad innehavare . Detta är hur vissa stater , såsom Kalifornien , lista panträtt på bilens titeln .
2

Skanna framsidan av bilen titel för en " Lien Holder " avsnittet . Vissa stater , såsom Tennessee , lista alla panträtt i detta avsnitt .
3

Få VIN av din bil titel och ringa eller besöka din lokala DMV för att be dem kontrollera VIN för panträtter . Inte alla stater lista panträtt på själva bilen titel , så du kan ha en lien och inte vet det . Med din lokala DMV kontor kontrollera VIN kommer att låta dig veta om det finns en kvarstad på bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79120.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.