Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur till Spår en Mini Cooper från fabriken till återförsäljare

Mycket få Mini Cooper bilhandlare hålla någon Minis i lager. Mest Minis tillverkas för kunden med anpassade alternativ. Denna väntan kan visa sig vara svårt, men att hjälpa till att lindra några av förväntan, har Mini en hemsida där kunden kan följa de steg som en bil tar från tidpunkten för att dagen Mini är klar. Instruktioner
1

Anteckna tillverkningsnumret säljaren ger dig när du beställer din Mini Cooper på återförsäljaravtalet.
2

Call 1-866-ASK-MINI nästa dag för att fråga om vilken vecka bilen kommer att produceras. De kommer att ge dig ett veckonummer.
3

Logga in på Mini hemsida. Navigera till leverans, frakt och Orderspårning forum och chatta med andra människor som har sina bilar som tillverkas i samma produktionsområde vecka som du.
4

Kontrollera ägarens lounge för din bils status i början i din produktion vecka. Följ din bil genom sex steg som finns på hemsidan: på beställning, planlagd för produktion, väntan på transport, väg, vid distributionscentralen, på din Mini återförsäljare och översyn ordern detaljerad
5

Ring 1 -. 800-ASK-MINI för mer detaljerad information om exakt vilket skede av produktionen din bil är under produktion vecka. Du kan tala med en representant som kan berätta exakt vad de gör med din bil i det ögonblicket.
6

köper försäkring. Leta reda på din bils chassinumret (VIN) från MINI: s hemsida och ge detta till ditt försäkringsbolag, vilket kommer att garantera en ny policy.
7

Spåra din bils resa över havet. Logga in på Wallenius Wilhelmsen Logistics hemsida. Klicka på "Auto Cargo" och ange ditt VIN-nummer i rutan "Cargo-ID." Om du inte ser det där, vänta en dag eller två. Det tar ett par dagar för bilen för att komma från fabriken till hamnen. Notera fartyg, resa och siffror bokning.
8

Använd sailwx.info webbplats för att spåra resan av fartyget bilen är på. Navigera till "Ship Tracker"-menyn och sedan "Sök båt med namn eller Anropssignal" och ange fartygets namn för att titta på fartygets framsteg. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79118.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.