Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur köper jag en bil av staten och köra den hem?

Du kan köpa en ny eller en begagnad bil av staten och köra hem utan mycket svårare än att köpa det i din hemstad från från din lokala återförsäljare eller en individ. Du måste följa vissa steg för att säkerställa att processen går smidigt. Instruktioner
1

Leta bilen du vill köpa och ring eller överensstämmer med säljaren via e-post om tillgängligheten. Fråga om andrahandsvärde på din nuvarande bil, och avgöra om det är värt det att köra din nuvarande bil till en annan stat, byta in det och köra den nya bilen tillbaka. Överväga att flyga eller ta tåget till den stat där du köper din bil, och sälja din befintliga bil självständigt istället.
P Om du hör av en begagnad bil som finns i en annan stat genom en annons eller via en vän eller någon annan typ av kontakt, kontakta säljaren för att få all relevant information om fordonet. Det är också en bra idé att begära ett skriftligt underhållsavtal historia och fotografier av fordonet, som kan skickas via post eller elektroniskt. Du bör alltid beställa en Vehicle Identification Number (VIN) kontrollera innan du köper en begagnad bil.
2

Besluta om ny eller begagnad bil du vill ha. Gör något av pappersarbete innan du reser för att plocka upp bilen, såsom undertecknandet av köpeavtalet och få auto försäkring för fordonet. När du kör bilen tillbaka från en annan stat, måste du ha försäkring, så kontakta din agent Bilförsäkringar förväg och se till att försäkringen kommer att gälla. Du kommer också att behöva betala moms krävs av den stat där du köper bilen.
P Om du köper en bil från en återförsäljare, kommer det att komma med tillfälliga registreringsskyltar. Dessa plattor kan du köra tillbaka bilen och ge dig tid att köpa permanenta registreringsskyltar lokalt. Om du köper en begagnad bil från en privat fest, kommer du behöva köpa permanenta skyltar lokalt, ta dem med dig till där bilen ligger och lägg dem på fordonet innan du kör tillbaka.
3

Res till den stat där bilen befinner sig och plocka upp den. Oavsett om du köper från en återförsäljare eller en individ, måste du slutföra pappersarbete, inklusive finansiering arrangemang, garantier och eventuella kompletterande försäkring för fordonet, t.ex. "gap försäkring."

När du köper en begagnad bil från en privatperson, kommer du behöver för att få titeln, fordonets registreringsnummer kvitto, undertecknat titel tillämpning, köpebrev och annan information från säljaren.
4

Kör din bil hem. När du anländer, hitta lämplig länet kontoret att föra över äganderätten till ditt tillstånd och för att betala alla tillämpliga skatter och licensavgifter. Ditt tillstånd kan kräva att du presenterar din moms kvitto, och om din statens kurs är högre än den stat där du köpte bilen, kommer du vara tvungen att betala mellanskillnaden. Du kommer också att behöva köpa registreringsskyltar för fordonet om du köpte den från en out-of-state återförsäljaravtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78715.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.