Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar marknadsvärdet av en Ford Expedition

Ford Expedition är den bäst säljande full storlek SUV i Fords flotta. Som sådan, används Expeditioner tenderar att hålla sitt värde bättre än andra stadsjeepar. Det verkliga marknadsvärdet av varje fordon bestäms av ett antal faktorer, bland annat fordons ålder, körsträcka, skick, önskvärdheten och geografiskt läge. Det är inte ovanligt att ett fordon är värt att stiga eller falla med flera tusen dollar från ett område till nästa. Villkoret för regionens bilmarknaden också direkt påverkar fordonets värde. Medan vissa går från källor som Kelly Blue Book eller NADA bok, andra kommer att använda egentligt värde (ACV), vilket är ett genomsnitt av vad liknande fordon sälja för på lokal auto auktioner. Ytterst är det värde bestäms av vad någon annan är villig att betala för det. Instruktioner
1

Navigera din webbläsare för att kbb.com och ange din Ford Expedition är detaljerna när så tillfrågas på webbplatsen. Du måste veta bilens specifika körsträcka, årsmodell, utrustning och skick, samt ditt postnummer. Utför detta för de tre alternativ nivåer (retail, privat fest och handel). När du är klar, skriv värdet siffrorna nere.
2

Navigera din webbläsare till nadaguides.com och upprepa proceduren du utfört i steg ett för att hitta ditt värde nummer från kbb.com. När du är klar, skriv ner detta antal också.
3

Ring din lokala Ford-återförsäljare och be om en begagnad bil manager. Han bör kunna förse dig med ett ACV nummer att lägga till i din lista över nummer som du har skrivit ner. Du kan behöva ringa mer än en Ford-återförsäljare för att hitta en ledig begagnad bil manager, som de flesta chefer spenderar en stor del av sin arbetsdag på auto auktioner.
4

Genomsnitt dessa siffror tillsammans för att bestämma din verkliga marknadsvärdet. Tänk, tar det certifierade värdet hänsyn till din förmåga att erbjuda en garanti för fordonet. Eftersom de flesta människor är inte i en situation att göra detta, kasta alla certifierade värden du möter. Medan detaljhandeln värde också faktorer som i, den uppväger ACV i avseende på genomsnitt ekvationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78605.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.