Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar en Chevrolet Fordon

Registrera en Chevrolet bil är samma som att registrera något annat märke av fordon. Före ankomsten till Department of Motor Vehicles (DMV) kontor, forskning din statens registreringskrav. Medan de allmänna kraven för registrering av motorfordon är i stort sett desamma över hela landet, kan vissa variationer förekomma. Uppfylla statens krav för att registrera och driva en Chevrolet fordon på vägen. Instruktioner
1

köpa ett fordon ansvarsförsäkring. Kontakta din statens DMV för minimikrav ansvarsförsäkring.
2

Skicka in din Chevrolet för inspektion. Besök en lokal mekaniker att erhålla ett certifikat Safety Inspection, som intygar att din Chevrolet uppfyller statens reglerade säkerhetsstandarder. Kontrollera utgångsdatum och registrera ditt fordon innan det löper ut.

Begär en smog kontrollintyg, som ser till att ditt fordon uppfyller statens krav för smog (luftföroreningar) utsläppsnivåer.
3

Ladda ner eller plocka upp en registreringsansökan från din statens DMV kontor. Fylla i en ansökan för nya plattor /Stickers & Överföring av plattor eller icke-titel Trailers formulär för att registrera din Chevrolet fordon.
4

Registrera din Chevrolet inom den tid som anges av din statens DMV. Till exempel måste bilister registrera ett fordon i Maryland inom 60 dagar från att flytta till staten. Bilister har 30 dagar i Ohio. Avgifter tillkommer.
5

Placera din registrering klistermärke i det nedre högra hörnet av din bakre registreringsskylt. Rengör ytan förväg och låt den torka helt innan viseringsmärket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79117.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.