Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man skriver en kontrast Punkt på två fordon

Bilköpare förlitar sig på noggrann, ärlig när de köper en ny bil, och du kan ge den här informationen med en kontrasterande stycke beskriver fördelarna med två konkurrerande bilar. Medan en kontrasterande stycke jämför egenskaperna hos två olika fordon, bör det vara rättvist att varje tillverkare i syfte att ge köparen en exakt lista över beslutspunkter. Efter att ha läst din artikel, bör en köpare vara ett steg närmare att göra ett välgrundat slutliga inköpsbeslut om de två bilar. Instruktioner
1

Forskning de två fordonen, som är föremål för ditt stycke, notera eventuella funktioner som ingår med antingen fordon, såsom pris, prestanda eller specialfunktioner. Markera de-viktigaste punkterna i varje fordon eller några viktiga skillnader mellan de två. Till exempel, om ett fordon är mycket-billigare eller om man har bättre bränsleeffektivitet än den andra, lyfta fram dessa bitar av information.
2

Dubbelkolla dina fakta med en pålitlig annan källa, t.ex. som online fordon recensioner, tillverkarens webbplatser eller tryckta fordon publikationer omdöme. Om du hittar en diskrepans i informationen, kontrollera det mot ytterligare några källor för att säkerställa att du skriver ut den korrekta informationen.
3

Börja din punkt med en enda inledningen som identifierar både fordon och gör en jämförande uttalande berättar läsarna målet med din punkt. Undvik att tala om för läsaren vilken bil du tror är bäst, som en kontrast punkt bör lämna det slutliga beslutet för läsaren men bör ge tillräcklig information för att fatta beslut.
4

Beskriv varje fordons fördelar i kroppen av stycket, men fokusera på fördelarna med varje fordon för att undvika att låta partisk. Till exempel, du ska säga, den första bilen "annonserar en verkningsgrad motorväg bränsle av 36 mpg, 10 högre än sin konkurrent." Jämför jämförbara kännetecken, vilket ger läsaren en uppfattning om varje bil funktioner.
5

Stäng stycke med ett avslutande uttalande, som identifierar de beslutande funktioner i varje fordon, till de viktigaste punkterna en köpare skulle använda fatta ett beslut. Som ett exempel, kan du identifiera ett fordon som billigare, men pekar ut den andra har en högre verkningsgrad motorväg bränsle, spara pengar efter köpet.
6

Läs din punkt, korrigera grammatiska fel, och avgöra om din analys är rättvis och opartisk. Gör de ändringar som du stöter på fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79297.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.