Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vilken månad är det bäst att köpa en ny bil?

Beslutet att köpa en ny bil kan vara både spännande och nervpåfrestande. Det är spännande eftersom det enda som står mellan dig och din nya uppsättning hjul är säljare, naturligtvis, det är stressande för samma anledning. Det finns ett enkelt sätt att säkerställa att du får mest bil för pengarna utan att behöva utstå timmar av köpslående om prislappen: Låg i väntan på den perfekta månaden för att köpa en ny bil. November Bil Fynd

November är vanligtvis förknippas med Thanksgiving semester, men det är också den bästa månaden för att köpa en ny bil. Enligt Joe Wiesenfelder, en senior redaktör för Cars.com, blåsigt väder och ökade utgifter för små julklappar översätter till färre walk-in kunder hos återförsäljarna. Säljare känner oerhörd press att koppla dessa få potentiella köpare, även om det innebär att erbjuda stora rabatter.

Samma rusk också håller folk från att köpa konvertibler. Regn och snö i slutet av november verkar dämpa fantasin, hindrar kunderna från envisioning sviker toppen under de soliga dagarna av våren. Andrew Beattie av MotorTorque.com säger att konvertibla försäljning är alltid långsammare på vintern, vilket gör det perfekt tid för dig att susa in och få en stellar affär.
Byta ut Inventory

Wiesenfelder nämner också att många nya modeller lanseras i september och oktober, vilket innebär att handlare försöker att rensa ut sina äldre inventering. Genom de två sista veckorna i november, kommer återförsäljarna att göra precis vad som helst för att bli av med de kvardröjande modeller. Du kommer att få mer inflytande i fråga om pris. Men nackdelen, enligt TrueCar blogg, är att du måste gå igenom de kvarvarande modellerna för att hitta en med önskade alternativ. Så för november prisjägare, måste priset ha företräde framför alternativ
slutet av månaden

Inte bara vänta till november,. Bida din tid tills I slutet av månaden. Enligt Automotive.com är säljare försöker desperat att uppfylla sina kvoter i slutet av månaden. Unmet målen innebär awesome erbjudanden för konsumenten. Om du bara inte kan vänta till november för att köpa en bil, kom ihåg att köpa i slutet, snarare än början av varje månad är en taktik du kan använda för att spara några allvarliga kontanter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78409.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.