Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Behöver du en handpenning för bilar ?

Att köpa en bil är givande , men att gå igenom alla de små detaljerna och underteckna pappersarbete och göra en handpenning kan vara något enerverande . Medan de flesta köpare vill ha en lägre månadsbetalning , vilket ger en stor handpenning kan ifrågasättas . Fakta

Enligt Edmunds.com , en 20 procent handpenning kommer att hjälpa individer sänka sina månatliga betalningar . Dock får återförsäljarna kräver inte så mycket handpenning , om någon alls . Återförsäljare finansierar vården själva kan önska högre räntebetalningar för kommande år .
Syfte

Bilar sjunka snabbt , vilket innebär att de förlorar sitt värde mest under de första ett till tre år av ägandet . En stor handpenning kan hjälpa individer inte blir vattnet i deras bil lån . Handel i bilen tidigt i sitt liv är också ett alternativ om bilen lånebeloppet är lägre .
Överväganden

För de flesta bilköpare , en handpenning är en dränering kostnad . Edmunds.com konstaterar att om en individ gör en stor handpenning och förstör bilen , är detta pengar som går förlorade , även med bra bilförsäkring och gap försäkringar . Men om köparen planerar att hålla fordonet fem till åtta år eller mer , och sedan göra en betydande handpenning och betala eventuella lån av i tre år göra ekonomiskt förnuft .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78988.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.