Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar en bärgning fordon i Kalifornien

Bärgning bilar, eller fordon som uppgick vid ett tillfälle men fixerades att gå tillbaka till vägen, måste inspekteras av delstaten Kalifornien innan du kan ansöka om registrering. California Highway Patrol eller California Department of Motor Vehicles har rätt att inspektera bärgning fordon för att avgöra om det är säkert att återvända till vägen. Räkna med att betala avgifter på bilens besiktning tillsammans med vanliga anmälningsavgift på kraftvärme. Saker du behöver
California titel
CHP Inspection programcertifikatet
för avdelning eller registrering
Bromsar och ljusreglering Certifikat
Visa fler instruktioner
1

Ring din lokala CHP eller DMV kontoret för att boka tid för din bil inspektion - ett möte krävs. Ta med din titel, licens och bevis på reparationer. Du måste bevisa att ett ägarbevis och tillhandahålla reparations kvitton för inspektörens översyn.
2

Få din CHP kontrollintyg när fordonet har klarat inspektionen. Ring en certifierad broms och ljus kontrollstation för att få en broms och ljus Certifikat, vilket är ett bevis på att fordonets belysning och bromsar är i godtagbart skick. Certifierade stationer listas på California CHP hemsida. Fyll i "Ansökan om titel eller Registrera" formen
3

. Du kan skriva ut denna blankett från California CHP webbplats eller få till ett lokalt kontor. Fyll avsnitten "en" och "fyra".
4

Gå till din lokala CHP kontor med din titel, Ansökan om titel eller Anmälningsblankett, CHP kontrollintyg, Bromsar och ljus kontrollintyg och din California State körkort. Betala alla kraftvärmeverk avgifter för att slutföra registreringen av ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78896.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.