Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att leverera en bil till Kina

Marknaden för bilar i Kina blomstrar. Mångfalden av bilar tillgängliga i Kina, är dock liten. Du kan därför vill leverera en bil till Kina för att antingen sälja det till dem som är intresserade av specialitet bilmarknaden eller för eget bruk. Trots den kinesiska regeringens avgifter strikta regler om import av bilar, är förfarandena för sjöfarten inte komplicerat. Instruktioner
1

Konsultera tjänster av ett rederi som specialiserat sig på transport av bilar. Dessa rederier kommer att förse dig med två alternativ: sjöfart individuellt eller som del av en större sändning med andra bilar. Det senare alternativet är ofta billigare men långsammare.
2

följa de bestämmelser om export av bilar i ditt hemland. Fordon måste inspekteras, och bränsletanken i bilen måste vara tom. Handlingar som styrker äganderätten måste lämnas in till din lokala tullkontor.
3

följa de regler som respektive kinesiska tullen. Ofta är en andra inspektion krävs för ditt fordon som kontrollerar för säkerhetsfrågor. Bilar äldre än 20 år kan inte importeras till Folkrepubliken Kina.
4

följa de lokala föreskrifterna för bilägandet i Kina. Alla nya bilar måste registreras hos sina nya ägare och måste visa registreringsskyltar som är specifika för varje provins. Registrering i de större städerna är oftast dyrare än landsbygden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78887.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.