Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Importera en 2007 Corvette från USA till Kanada

Väckande 2007 Corvette från USA till Kanada kräver kommunikation mellan de båda regeringarnas tullkontor. Detta gör att du kan ta bilen över gränsen lagligt och ha det inspekteras och registreras enligt kanadensiska regler och förordningar. Innan du köper Corvette, kontakta registratorn av importerade fordon vid 1-888-848-8240 för att säkerställa att denna modell kan importeras och drivas i Kanada. En agent kommer att be om året, märke och modell. Detta bör inte vara några problem, men kommer att ge dig sinnesfrid du behöver innan du fortsätter med köpet. Saker du behöver
US fordonets titel
Köpebrev Arkivfoto ID
Visa fler instruktioner
1

Köpa Corvette från en amerikansk återförsäljare. Du kommer att få en månads tillfälliga fordon tagg som gör att du kan resa till USA med bilen medan du slutföra processen för importen.
2

Notify US Customs med din avsikt att importera ett fordon från landet. Detta måste göras i förväg. Du måste ange den ursprungliga titeln samt två kopior. Addera 3

köpa försäkring för fordonet. För att hämta bilen upp och fäst den över gränsen, måste du ha den försäkrad i förväg.
4

Gå till kanadensiska tullen och tala med en agent. Var beredd att fylla i en rad former och presentera köpebrevet. En agent kommer att titta upp Corvette i en databas och kontrollera att den uppfyller kraven för import. Du kommer också att ha din nya titel stämplad av kanadensiska tullen.
5

Betala alla avgifter. Som av 2010, avgifter är $ 182 under den justitiesekreterare importerade fordon och en $ 100 punktskatt.
6

Få fordonet besiktigas av en kanadensisk bilverkstad. För att fordonet ska street laglig i landet, måste det uppfylla kanadensiska normer för inspektion säkerhet.
7

Ansök om taggar för fordonet. Som alla fordon, måste du ha din Corvette taggade och registreras. Nu när bilen är lagligt i din ägo, kan du få det registrerat som du skulle alla fordon som tillverkas eller säljs i Kanada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79002.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.