Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Hybrid Engine

annonseras ofta för sin förmåga att förbättra gas körsträcka, har hybrid motorn en bestämd framtid i import och inhemsk biltillverkning. Grunden använder tekniken bakom hybridmotor en förbränningsmotor tillsammans med en elektrisk motor, som tar emot ström från ett batteri. Hybridmotorer är egna ufficient. Energi normalt förloras i en konventionell förbränningsmotor återvinns under bromsförloppet. Instruktioner
1

Bestäm om du ska använda bilen för lokal körning. Om du använder bilen för lokala resor bara, sedan konvertera din vanliga förbränningsmotorn i en hybrid är ett bättre val. Om du planerar att ta täta långa resor, sedan köpa en ny hybrid är bättre.
2

Budget för initiala kostnader. Också överväga kostnaden för underhållet för hela bilen. Till exempel kräver den avancerade tekniken elbil däck efter konvertering.
3

Kontrollera hybrid motor du köper effektivt kan hantera efterfrågan på utdata från transmissionen, främst vikten av bilen . Var uppmärksam på spänning och ström kontra viktförhållande av motorn.
4

Kontrollera dina redskap är i gott skick. En manuell växellåda är mycket lättare att konvertera.
5

Välj minsta drive-train/engine förhållandet. Till exempel, välj en 4-växlad /4 cylinder med framhjulsdrift via en 5-växlad med fyrhjulsdrift.
6

Boka en tid med den återförsäljare som kan berätta för dig om din Bilen kan konverteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78851.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.