Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Lincoln Limousine

Lincoln är en av de mest väl-kända namnen i limousine industrin. Lincoln limousiner kommer i många stilar och prisklasser. De har funnits i årtionden, och företaget fortsätter att producera nya modeller varje år. Du kommer att vilja titta på flera egenskaper när du köper en Lincoln limousine. Instruktioner
1

Hitta en återförsäljare specialitet bil som säljs Lincoln limousiner. Du kan ha svårt att hitta en Lincoln limousine i en bil mycket, så du är bättre forska olika företag på nätet. Till exempel har en symbolisk Motor Car Company en roterande inventering av Lincoln limousiner till salu.
2

Bestäm stilen typ för Lincoln limo som du vill köpa. Bestäm om du letar efter en stad bil, SUV eller traditionell passagerare limousine.
3

Kontrollera passagerare storleken på de olika Lincoln limousiner. Ditt val kommer att baseras på din användning för fordonet. Vissa limousine listor ger storleksdimensioner, såsom 120 inches eller 200 cm i stället för personbilar räknas. En 120-tums Lincoln limo kommer att hålla ungefär åtta till 10 passagerare, medan en 200-tums limo kommer att bära 14 till 16 personer.
4

Visa motortypen. För större Lincoln limousiner, väljer att köpa modeller med en åtta-cylindrig motor och automatlåda. Mindre passagerare limos kommer att räcka med en sex-cylindrig motor och automatisk växellåda.
5

Se vilken typ av uppgraderingar ingår i Lincoln limo. Vanliga inneslutningar är ett ljudsystem, takbelysning, bar, lädersäten, multipel värme och luft-balsam och dvd-spelare.
6

Skaffa garanti och försäkring på Lincoln limousine. På bekostnad av fordonet, kommer du vill välja en förlängd garanti samt full täckning för din försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78461.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.