Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hitta en bil återförsäljare licensnummer

Varje stat kräver att en bil återförsäljare förvärva och bibehålla en giltig licens. Bryter mot denna lag kan anses vara en förseelse i ett antal amerikanska jurisdiktioner. Oavsett om du väljer att köpa en ny eller begagnad bil från en återförsäljare, kanske du vill se till att verksamheten är att lyda lagen och har en giltig licens. Lyckligtvis är det oftast enkelt att inte bara kontrollera att företaget har en licens i god status, men också få bilen återförsäljarens licensnummer. Instruktioner
1

Besök hemsidan för din statens motorfordon division eller ring ditt lokala kontor. Om du inte är bekant med lämplig kontaktinformation, besök dmv.org.
2

Typ i bilen återförsäljarens företagsnamn om du använder en sökmotor. Om du pratar med en representant på telefon eller i person, be om licens status och antal din favorit bilfirma. Kontrollera att samtalet eller besöket inträffar under normal kontorstid.
3

Läs den information som presenteras om du använt en dator söka, för att säkerställa licensnummer är för rätt återförsäljare. (Detta är viktigt eftersom vissa återförsäljare namn är lika.) Typiska Internet License sökningar kommer upp licens status, nummer och utgångsdatum. När du har bekräftat att uppgifterna är rätt företag, skriva ut eller spara licensnummer och annan relaterad information.
P Om du ringt ett telefonsamtal eller besök till DMV, skriv ner bilen återförsäljarens licensnummer och alla andra relevant information som presenteras för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78611.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.