Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man lägger in en kvarstad på en Auto Titel

När du finansiera ett fordon genom en bank, blir banken första säkrade partiet. Du måste lägga till den här informationen när du ansöker om titeln. En bil lien förblir på titeln tills du betala skulden. Långivaren kommer att utfärda en kvarstad frisättning när du gör din slutbetalning. Om du köper via en återförsäljare, kommer dealern lämna en kvarstad på din räkning. Om du redan har titeln och behöver lägga en lien, måste du följa de riktlinjer lien arkivering utfärdats av ditt tillstånd. Saker du behöver
Bil titel
Lien innehavare upplysningar
lånehandlingar
Titel ansökan
Fee
Visa fler instruktioner
1

Go till Institutionen för motorfordon (DMV) läge eller den statliga myndighet som utfärdar fordon titlar. Du kan söka efter platser online på dmv.org i avsnittet "DMV Office Finder." Ange din stad, län eller postnummer och tryck på den blå triangeln för att söka. Sökningen kommer att ge dig en lista på närliggande kontor adresser och telefonnummer.
2

Skaffa en titel ansökan. Fyll i din personliga information, fordonsinformation och lien innehavaren uppgifter (adress och lien code). Om du inte har en panträtt kod, ring låneinstitutet kundtjänst och be om kvarstaden koden. Underteckna ansökan.
3

Ge programmet och titeln till kontorist. Betala lämplig avgift för att lägga en kvarstad innehavare. Avgifterna varierar beroende på stat. Du kan behöva visa lånehandlingar för verifiering. Expediten kommer att kontrollera informationen och lämna in den. Den DMV kommer att utfärda en ny titel. Beroende på vilket land man bor i, kan titeln postas direkt till långivaren, som första säkrade partiet. Du kommer att få en kopia på e-post. I vissa stater, får fordonsägaren titeln och långivaren får en panträtt meddelande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79049.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.