Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en Arkansas Auto partihandelstillstånd

Att bli en bilhandlare i Arkansas kan lätt göras. Att bli en automatisk grossist kan vara en mycket lönsam satsning och ett giltigt yrkesval. Den DMV kräver massor av pappersarbete som ska fyllas ut, men innan du kan bli en grossist, samt bevis på en plats du kan bedriva verksamhet. Satsningen kräver en investering av pengar och tid och din resa kommer att börja på det lokala DMV, eller Department of Motor Vehicles. Instruktioner
1

hyra eller leasa en plats där din för din bil kommer att placeras.
2

Registrera ditt företag som en sann enhet så att du kan köpa ansvarsförsäkring och också ge ett skyltfönster för ditt utrymme. Du måste ge dem med din ansökan på DMV.
3

fylla i ett formulär återförsäljare program, som finns på nätet eller på DMV. Du kommer att behöva för att göra detta till den Arkansas State Police när den är klar. Tillsammans med formen, ta bevis på ansvarsförsäkring samt en borgensförbindelse för minst $ 25.000. I verkligheten premien kommer att bli mycket mindre, förmodligen runt $ 200 till $ 300. Också innehålla en bild av ditt skyltfönster med din ansökan.
4

Förbered för ett besök från Arkansas State Police. De kommer att bekräfta ditt skyltfönster, legitimiteten i ditt företag och dina organ för att samla in och lagra dokument du kommer att samla in från potentiella kunder. Om polisen finner att du följer, kommer de också lägga ett intyg till din ansökan.
5

Håll koll på alla fordon som du köper och säljer när din ansökan är formellt godkänt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78798.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.